Hrvači Vindije prvi u ukupnom poretku uoči završnice

Objavljeno: 30.04.2013. 09:05

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: Andrej Švoger / VT

Varaždinsko Graberje bilo je domaćin drugog kvalifikacijskog turnira Prve hrvatske hrvačke lige, na kojem su hrvači Vindije osvojili drugo mjesto s 21 bodom, iza Gavrilovića s 22, 5 boda, ali ukupnom poretku u natjecanje ulaze kao prvoplasirana ekipa...

U ukupnom poretku, u koji ulaze rezultati s prvog kvalifikacijskog turnira, Varaždinci su pak osvojili prvo mjesto s 45 bodova, ostavivši iza sebe hrvače Gavrilovića s 37 te hrvače zagrebačke Like s 36 ukupno osvojenih bodova.

- Ovo je odličan rezultat. Ispunili smo zacrtano i još jednom potvrdili da imamo veliku kvalitetu. Bit će zanimljivo gledati završnicu koja je na rasporedu na jesen - istaknuo je trener hrvača Vindije, Pero Panić.

U završnicu Prve hrvatske hrvače lige ući će šest klubova koji će za titulu klupskog prvaka Hrvatske boriti dvokružnim sistemom.

- Nakon kvalifikacijskog turnira, okrećemo se Državnom prvenstvo. Na njemu će nastuptiti svi najbolji hrvatski hrvači jer im je dobar rezultat na prvenstvu, uvjet za međunarodna natjecanja. Nadamo se da ćemo stići do najmanje tri medalje, no potajno se nadamo još kojoj - zaključio je Panić.

Više pročitajte u Varaždinskom tjedniku

Komentari