Hrvatski laburisti u Ludbregu održali akciju "Dijagnoza"

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 07.04.2013. 19:04

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Hrvatski laburisti – Stranka rada, ogranak Ludbreg održali su u subotu, 6. travnja na Trgu Svetog Trojstva u Ludbregu akciju pod nazivom "Dijagnoza".

Kako su tom prilikom napomenuli, laburisti su ovom akcijom željeli pružiti priliku svim zainteresiranim sugrađanima da na predloženom obrascu napišu tegobe koje su im donijele sve dosadašnje političke opcije u gradu Ludbregu, jer smatraju kako građani mogu i znaju sami sebi odrediti najbolju "terapiju" - predlagati rješenja, iznositi svoja mišljenja i aktivno sudjelovati u osmišljavanju političkog programa..

U sklopu akcije građani su razgovarali s kandidatima za gradonačelnika i zamjenicu gradonačelnika grada Ludbrega Zlatkom Draškovićem i Anom Katanom, jedinom Ludbrežankom kandidatkinjom za zastupnicu u Europskom parlamentu Marijom Schubert, kao i s predsjednikom Podružnice Hrvatskih laburista – Stranke rada Varaždinske županije, ujedno i kandidatom za župana, Sinišom Miličićem te kandidatima za zamjenika i zamjenicu župana, Davorom Golubom i Ivanom Pomahač.

Građani će ispunjene obrasce moći uručiti osobno predsjedniku Hrvatskih laburista - Stranke rada, Dragutinu Lesaru, koji će posjetiti Ludbreg u petak, 12. travnja te će tom prigodom biti organizirano druženje s građanima na Trgu Svetog Trojstva.

Komentari