''Humane zvijezde Hrvatske'' u Varaždinu 12. lipnja

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 06.06.2013. 10:18

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:31

Na današnjoj konferenciji za novinare održanoj u Gradskoj vijećnici predstavljen je sportsko-humanitarni događaj ''Sportaši sportašima'' koji u Varaždin 12. lipnja dovodi Grad Varaždin i udruga ''Humane zvijezde Hrvatske''.

Udrugu ''Humane zvijezde Hrvatske'', koja će baš u Varaždinu proslaviti 10 godina humanitarnog djelovanja, predvodi predsjednik RH Ivo Josipović, a članovi udruge su brojni bivši i sadašnji sportaši, ministri, saborski zastupnici, sportski djelatnici i glazbenici. Sav prihod od ovog događaja ide u humanitarne svrhe, a Vjeran Radelić, zamjenik gradonačelnika grada Varaždina, rekao je kako se nada da će Varaždinci prepoznati važnost ovog humanitarnog događaja.

-Nadam se da ćemo 12. lipnja uživati pred punim stadionom i na taj način pomoći Udruzi i sportašima kojima je to najpotrebnije - rekao je Radelić.

Branko Ivanković, izbornik varaždinske reprezentacije izrazio je zadovoljstvo održavanjem ovog događaja u Varaždinu.

-Drago mi je da se ovo događa u našem gradu i nadam se da će Varaždinci pokazati senzibilitet i doći da pomognu u ovoj humanitarnoj akciji- istaknuo je Ivanković.

Dražen Ladić, bivši vratar hrvatske reprezentacije, zaigrat će na stadionu 12. lipnja.

- Zaista mi je drago da mogu pomoći u humanoj gesti, tu smo da pomognemo onima kojima je to potrebno - rekao je Ladić.

Ivan Novak, tajnik Županijskog nogometnog saveza Varaždin, pozvao je građane da kupe svoju kartu za sljedeću srijedu.

- U prodaju ćemo pustiti 3000 karata koje će se moći kupiti na prodajnim mjestima u Varaždinu, Novom Marofu, Lepoglavi, Ludbregu i Ivancu, kao i na stadionu Varteksa. Pozivam sve da nam se pridruže ovu subotu, 8. lipnja od 10-12h na Korzu u prigodnoj prodaji karata u kojoj će nam se pridružiti i neke od humanih zvijezda te podržati akciju - rekao je Novak.

Karte se u mogu kupiti u Varaždinu u TTS Centru, caffe baru 'Rock Art', caffe baru 'Contra', caffe baru 'Piccolo', u Novom Marofu u caffe baru 'Cavallo', Ivancu u kavani 'Ivana' te u Ludbregu u bistrou 'Sport'.

 

Komentari