I ove godine besplatan grah za Praznik rada, traže se sponzori za tombolu

Objavljeno: 22.04.2012. 03:13

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: http://www.sdp-varazdin.com

Proslava Praznika rada, 1. svibnja, bila je tema konferencije za medije GO SDP Varaždin održane u subotu na izletištu Drava, gdje su se varaždinski SDP- ovci okupili kako bi pripremili prostor dravskoga izletišta za prvosvibanjsku proslavu i ujedno čišćenjem  dravske šume obilježili Međunarodni dan planeta zemlje.

- Ovo je naš doprinos međunarodnom danu koji nas podsjeća na sve važniji problem. A koliko naši članovi ozbiljno doživljavaju potrebu očuvanja okoliša govori činjenica da su se akciji čišćenja danas odazvali u velikom broju, što me jako raduje - rekao je Vjeran Radelić, varaždinski dogradonačelnik i predsjednik GO SDP Varaždin.

Bogat program uz besplatan grah

Dravsko je izletište prostor koji će i ove godine okupiti Varaždince 1. svibnja na druženju uz cjelodnevni zabavni i sportski program u organizaciji  GO SDP Varaždin. Varaždinskim SDP-ovcima pridružiti će se i  gosti iz središnjice stranke.

Kulturno- zabavni program početi će u 10 i trajati sve do 16 sati.  

Varaždince će zabavljati KUD Elizabeta Jalžabet, Društvo naša djeca- glazbena radionica Mali slavuji i Mali bubnjari, Centar tradicijske kulture ( udruženi bivši folkloraši KUD-a Varteks i FA  Varaždinski veterani), Kuburaška udruga, Udruga varaždinskih mažoretkinja ( mlađa i starija grupa), plesna grupa Zumbuline plesnog studija Harmony i Udruga za orijentalni ples Orientart. Očekuje se i dolazak Dječje folklorne skupine DFA Sončece, Husara Varaždinske županije, Plesnog  studija Takt i Plesnog studija Vindi.

Tijekom dana članovi Kluba podvodnih aktivnosti Drava čistiti će  korito Drave kod kupališta.

Tradicionalni Svibanjski atletski kros početi će u 11.30 kod dravskog kupališta, a na stazi duljine  2500 m natjecatelji će se okušati u muškoj i ženskoj kategoriji. Prijave za kros primati će se od 10.30 do 11.20 kod ulaza na dravsko kupalište.

SDP traži sponzore za tombolu

Varaždince na prvosvibanjskoj proslavi čeka i  tradicionalna besplatna porcija graha, a mogu sudjelovati i u bogatoj tomboli – izvlačenje glavne nagrade planira se  oko 16 sati.

- U ime stranke zahvaljujem svim sponzorima koji su pomogli u pripremi proslave. Bez njih bi bilo teško organizirati tako veliko druženje. Pozivam građane da i ove godine dođu 1. svibnja na Dravu, iako vjerujem da je većini to postalo nešto što se podrazumijeva - rekao je Radelić

SDP-ovci su pozvali i potencijalne sponzore koji do sada nisu imali priliku pomoći, da podupru ovogodišnju proslavu Praznika rada svojim prilogom. Može se donirati novac, ali i stvari kao nagrada za tombolu. Dovoljno je javiti se nekome od aktivista SDP-a ili jednostavno doći u stranačke prostorije u Trakošćanskoj ulici 24.

- Svaka  je donacija još uvijek dobro došla. I želim naglasiti da to  nikako nisu donacije stranci, nego donacije građanima koji dostojno žele obilježiti Praznik rada. Mi kao članovi stranke, samo smo organizatori, odnosno volonteri koji se svake godine trude da proslava bude što bolja - rekao je na kraju Dražen Vincek, predsjednik NO GO SDP.

 

Komentari