Iduće godine Britansko-hrvatski poslovni forum u Varaždinu

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 23.11.2011. 09:41

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Britansko-hrvatski poslovni forum veliki je zajednički projekt Veleposlanstva Velike Britanije i Grada Varaždina koji bi u ožujku 2012. godine trebao okupiti potencijalne investitore i gospodarstvenike iz dvije zemlje koje žele poboljšati gospodarsku suradnju.

U utorak 22. studenog u Gradskoj vijećnici Grada Varaždina održan je radni sastanak na kojem je veleposlanik Velike Britanije u Republici Hrvatskoj NJ.E. David Blunt s gradonačelnikom Goranom Habušem i zamjenicima Natalijom Martinčević i Vjeranom Radelićem te suradnicima, razgovarao o održavanju Britansko-hrvatskog poslovnog foruma u Varaždinu slijedeće godine.

Bit će to, prema najavama, veliki zajednički projekt Veleposlanstva Velike Britanije i Grada Varaždina koji će okupiti potencijalne investitore i gospodarstvenike iz dvije zemlje koje žele poboljšati gospodarsku suradnju.

Britanski veleposlanik tijekom dana je sa suradnicima razgledao potencijalne lokacije održavanja foruma u Varaždinu i Trakošćanu. Kako je  najavljeno, bit će to velika prilika da se svi potencijali gospodarstva sjeverozapadne Hrvatske predstave ulagačima iz Velike Britanije.

U organizaciju tog višednevnog skupa u ožujku slijedeće godine bit će uključeni i drugi partneri.


Komentari