"Krojači" prekinuli štrajk i putuju u Istru.

Objavljeno: 28.04.2011. 19:06

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Nakon što je sportski direktor Stjepan Cvek zaprijetio da će suspendirati cijelu momčad ako se ne pojave na poslijepodnevnom treningu, prvotimci sportskog ponosa grada Varaždina su održali interni sastanak i odlučili prekinuti štrajk.

Pola sata prije početka poslijepodnevnog treninga "krojači" su se sastali na stadionu i donijeli odluku da prekidaju štrajk. Dokapetan Nikola Šafarić to je jutros i najavio istaknuvši da su on i njegovi suigrači dovedeni pred zid i da zapravo nemaju drugog izbora.

>> Zbog neisplate plaća "krojači" bojkotiraju utakmicu u Puli

Podsjetimo, sportski direktor kluba Stjepan Cvek najavio je, nakon što su igrači stupili u štrajk i najavili da neće putovati na prvenstvenu utakmicu s Istrom, da će suspendirati cijelu momčad i u Pulu poslati juniorsku ekipu.

- Razumijemo da je igračima teško, ali moramo zaštiti interes kluba. Ako ne otputujemo u Pulu, ne samo da ćemo ekipi koja nam je prijetnja u borbi za ostanak u ligi na pladnju prepustiti tri boda, nego ćemo dobiti i minus bodove od saveza. To je jednostavno nedopustivo! – istaknuo je Cvek.

Igrači su njegovu prijetnju shvatili ozbiljno i odlučili prekinuti štrajk. "Krojači" će tako ipak otputovati u Pulu na prvenstvenu utakmicu s Istrom no pitanje je kako će to izgledati. Imaju li "krojači" dovoljno motivacije i jesu li, s obzirom da nekoliko dana nisu trenirali, uopće fizički spremni za tu utakmicu?



Komentari