Imenovani novi načelnici policijskih postaja na području županije

Objavljeno: 15.10.2012. 12:25

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: Varaždinski tjednik

Načelnik PU varaždinske Darko Jurčec predstavio je nove načelnike policijskih postaja na području Varaždinske županije. Novi načelnici izabrani su na javnom natječaju kojeg je raspisao MUP na mandat od pet godina, a uskoro će na isti način biti odabrani i zamjenik načelnika te voditelji službi unutar varaždinske policijske uprave. 

Kao što je i obećao kada je prije oko mjesec dana preuzeo dužnost, novi načelnik PU varaždinske Darko Jurčec javnosti je predstavio ljude koji će u sljedećih pet godina biti načelnici policijskih postaja na području županije. 

Varaždinskom Policijskom postajom i u sljedećih pet godina rukovoditi će Darko Blaži, u Ivancu na mjestu načelnika ostaje Boris Divjak, a u Novom Marofu Toni Zorman

Do promjena je došlo u Policijskoj postaji Ludbreg gdje će na mjestu načelnika Ivicu Matošića zamijeniti Vladimir Pirc, koji je u svojoj karijeri već bio načelnik ludbreške postaje, a u posljednjih nekoliko godina radio je u PU koprivničko-križevačkoj. 

Postajom granične policije Varaždin i dalje će rukovoditi dosadašnji načelnik Vladimir Friščić dok će Postaju prometne policije Varaždin preuzeti dosadašnji načelnik policijske uprave Rade Sitar koji će na toj dužnosti naslijediti Predraga Benčića.

- Ovi ljudi bili su najbolji na testiranjima te su time zaslužili povjerenje. Sve su to vrsni policajci i stručnjaci i vjerujem da će odlično obavljati svoj posao - naglasio je načelnik Jurčec dodavši da će u narednom razdoblju biti odabrani i kandidati za viši management u Policijskoj upravi, odnosno šefovi odjela interventne, kriminalističke i granične policije, šef odjela za opće i upravne poslove te Jurčecov zamjenik. 

Komentari