svi su pozvani

Ivanec kuha, ali u subotu! Zbog lošeg vremena manifestacija je prebačena s 26. na 25. lipanj

Objavljeno: 23.06.2016. 18:00

Zadnja izmjena: 23.06.2016. 18:01

Zbog nepovoljnog vremena koje se očekuje u nedjelju, 26. lipnja, manifestacija Ivanec kuha – natjecanje u kuhanju gulaša u kotliću, održat će se dan ranije, u subotu, 25. lipnja.

Satnica „kotlića“ ostaje ista – dakle, kuhanje u gradskom parku počinje oko 10 sati, a kuharska komisija će skuhane gulaše ocijeniti nakon 12 sati i proglasiti pobjednike. Tri prvonagrađena gulaša bit će nagrađena zlatnom, srebrnom i brončanom kuhačom te poklon paketićima generalnog sponzora.

Svi zainteresirani mogu se pridružiti veseloj atmosferi uz glazbu te se uključiti u manifestaciju na koju se do danas prijavilo 27 kuharskih ekipa. Svirat će Udruga glazbenika grupa Veseljak iz Punikvi.

Gulaše će ocijeniti šefica kuhinje hotela Trakošćan Ljiljana Sedlanić, šef kuhinje KTC-a Ivanec Josip Kelemen i voditeljica kuhinje Osnovne škole Ivanec Biserka Hranić.

Nakon ocjenjivanja svi građani pozvani su da, uz dobrovoljni prilog koji ne može biti manji od 10 kuna po porciji, uživaju u skuhanim gulašima. U parku će za tu priliku biti  postavljene klupe i stolovi.

Komentari