iskoristite mogućnost

Ivančani, podnesite Gradu zahtjev za nadoknadu troškova za radne bilježnice i mape

Objavljeno: 10.07.2023. 08:36

Zadnja izmjena: 10.07.2023. 08:36

Grad Ivanec poziva sve roditelje učenika od 2. do 8. razreda osnovnih škola (koji imaju prebivalište na području grada Ivanca) da podnesu zahtjev za nadoknadu troškova nabave dijela radnih bilježnica i likovnih mapa.

Grad će im te troškove nadoknaditi u visini zakonom propisanog novčanog limita za radne bilježnice (koji je određen Zakonom o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima) te im pokriti i trošak nabave likovnih mapa.

Ti troškovi za svaki su razred drukčiji, a ove godine kreću se od 30 eura (225 kuna) za niže razrede pa sve do 66 eura (495 kuna) za više razrede.

Roditelji za refundaciju troškova trebaju popuniti obrazac u privitku (koji mogu dobiti i u Gradu) te ga zajedno s preslikom računa dostaviti u Grad osobno (na prijemnom šalteru u prizemlju Gradske vijećnice, Trg hrvatskih ivanovaca 9b) ili online, na sljedeće e-mail adrese: [email protected] ili [email protected]

Ovu potpornu mjeru Grad Ivanec provodi treću godinu zaredom sa željom da roditeljima olakša teret opremanja učenika za novu školsku godinu na način da im pokrije glavninu troškova radnih bilježnica i mapa.

Za te svrhe u proračunu Grada Ivanca za ovu godinu osigurano je 34.500 eura (258.750 kn).

Više ovdje.

Komentari