Odbojka na pijesku

FOTO: Čak 17 ekipa na 4. memorijalnom turniru za poginule branitelje u Ivancu

Objavljeno: 18.08.2019. 16:56

Zadnja izmjena: 18.08.2019. 17:02

U organizaciji Ženskog odbojkaškog kluba Ivanec i Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Ivanec, na terenima kod Tenis centra odigran je 7. otvoreni i 4. memorijalni turnir u odbojci na pijesku u spomen na poginule hrvatske branitelje iz Ivanca Romana Ribića i Željka Putara Grdaka.

Svečanosti otvorenja nazočili su Željkovi i Romanovi članovi obitelji, te predstavnici organizatora, a prigodno su se obratili Vladimir Grudenić, predsjednik ŽOK Ivanec, Ljudvek Cikač, predsjednik UDVDR Ogranak Ivanec, te voditelj turnira, prof Ivan Hrg.

Turnir je održan u dvije kategorije, za djevojčice 2006. godište i mlađe, te za starije uzraste u kojima su ekipu činile dvije seniorke i jedan senior. Sudjelovalo je 17 ekipa.

Nagrade najuspješnijim ekipama uručili su Juraj Putar Grdak, brat pokojnog hrvatskog branitelja Željka Putara Grdaka, te Vladimir Grudenić, predsjednik ŽOK Ivanec.

Željko Putar Grdak poginuo je 16. srpnja 1991. godine u Viduševcu kod Gline kao pripadnik 2. Gardijske brigade Grom, dok je Romano Ribić smrtno stradao 14. kolovoza 1995. godine kod Bosanskog Grahova u sastavu 7. Gardijske brigade Puma

Komentari