Ivanec: Rekonstrukcijski radovi vrijedni 415.000 kuna

Objavljeno: 28.04.2011. 13:19

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Foto: TZ Varaždinske županije

Tijekom ljeta radovi se nastavljaju na Jezerskom putu, a ove će se godine rekonstruirati i vodovod od pilane u Rajterovoj ulici do Prigorca te kanalizacija u Mihanovićevoj ulici

IVANEC –  Radnici Komunalne tvrtke Ivkom obavljaju opsežne rekonstrukcijske radove u ivanečkoj Kukuljevićevoj ulici.

– Usporedo obavljamo rekonstrukciju trošnog vodovoda i plinovoda. Što se vode tiče, postavljamo novi glavni vod i sve priključke. U Kukuljevićevoj ulici radovi na vodovodu obavljaju se na pravcu dugom 320 metara, a vrijednost im je oko 160.000 kuna. Tomu treba pribrojiti i radove na polaganju novog plinovoda, vrijedne još stotinjak tisuća kuna – izjavio je tehnički direktor Ivkoma Ranko Zbodulja.

– Tijekom ljetnih mjeseci radovi na rekonstrukciji vodovoda počet će i na Jezerskom putu, a vrijednost im je oko 155.000 kuna. Građevinska operativa je Ivkomova, a radove financiramo iz naknade za razvoj što je prikupljamo u cijeni vode. Ove godine obavit ćemo i rekonstrukciju vodovoda u gornjem dijelu Rajterove ulice, točnije od pilane do Prigorca, a predstoje nam i radovi na rekonstrukcije kanalizacije u Mihanovićevoj ulici – najavio je direktor Ivkoma Mladen Stanko.

Komentari