Kadrovi iz Varaždina osvanut će u putopisnoj emisiji „Grannies on safari“

Objavljeno: 23.05.2012. 15:32

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Licitarska srca u Klenovniku, dvorac Trakošćan, varaždinski Stari grad, Korzo, Julijan-garden, zgrada HNK u Varaždinu, biciklisti i još mnogo drugih motiva koji čine Varaždinsku županiju osebujnom i prepoznatljivom, ovih dana bit će na meti objektiva TV kamera producenata putopisne emisije „Grannies on safari“.

Članovi TV ekipe emisije „Grannies on Safari“ tijekom svog studijskog putovanja 24. i 25. svibnja boravit će na području Varaždinske županije. Popularne "bakice" Regina i Pat, sve su samo ne bakice. Radi se o nekad vrhunskim stručnjakinjama, koje su iz svojeh hobija, napravile odličan posao, a nakon brojnih drugih destinacija koje su obišle, konačno stižu i u Hrvatsku.

Grannies on Safari je putopisna emisija koja se prikazuje na američkom  TV kanalu PBS te britanskom TV kanalu UK travel Channel koje prati 59 milijuna obitelji. Emisija je osvojila nagradu Emmy, a recenzirana je i spominju je mediji poput CNNa, te New York Times,  Forbes, Chicago Tribune i drugi.

U organizaciju njihovog boravka u našem gradu i okolici sudjeluju Turistička zajednica Varaždinske županije i TZ grada Varaždina.

 

Komentari