Kajkaši i kanuisti Varteksa u Českyom Krumlovu ostvarili zapažene rezultate

Objavljeno: 15.10.2012. 12:18

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

U sklopu reprezantativnih priprema članovi Kajak kanu kluba Varteks nastupili su na 10. međunarodnom kajak kanu maratonu koji je održan u mjestu Češky Krumlov u Češkoj te ostvarili zapažene rezultate… 

U petak je održano natjecanje u sprintu na stazi dužine 250 metara, a od varaždinskih natjecatelja najbolji rezultat postigli su Elvis Sanjković i Siniša Martinčević pobjedom u  konkurenciji kanua dvosjeda, dok se na treće mjesto plasirala kombinirana varaždinsko zagrebačka posada Matej Herkov i Antonio Obadić.  

U konkurenciji kajaka jednosjeda David Rožmarić osvojio je na 6. mjesto, dok se u konkurenciji kajaka jednosjeda kod žena Mia Fadiga  plasirala na 7. mjesto.

U subotu je vožen maraton na stazi dužine 36 kilometara, a  sudjelovale  su 443 posade iz jedanaest zemalja. U  konkurenciji kanua dvosjeda Elvis Sanjković i Siniša Martinčević ponovo su pobijedili, dok su se na 8. mjesto plasirali Matej Herkov i Antonio Obadić.

U konkurenciji kajaka jednosjeda kod juniorki Mia Fadiga  je osvojila treće mjesto, kod juniora David Rožmarić zauzeo je 4. mjesto,  dok su se Damian Kukec i Antonio Hiržin plasirali na 5. i 6. mjesto.

Natjecanja  se nastavljaju već idućeg vikenda kada će se održati maraton na rijeci Adige u Veroni.

 

Komentari