Koka u Sinj po prvu gostujuću pobjedu ove sezone

Objavljeno: 11.01.2012. 11:41

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:12

Nakon jednomjesečne zimske stanke, rukometašice Koke nastavljaju sa sezonom. U srijedu igraju zaostalu utakmicu u Sinju protiv istoimenog domaćina, a bit će to ujedno i debi novog trenera Koke Nikole Škorića koji u svom prvom susretu očekuje pobjedu...

Nikola Škorić je na klupi Koke zamijenio Vladimira Vujovića koji je s Kokicama u deset kola ostvario pet pobjeda i pet poraza, a zatim preuzeo rukometaše Varteksa.

Kokice se trenutno nalaze na desetom mjestu prvenstvene ljestvice s istim brojem bodova kao i četvrtoplasirana Zelina. Vodeća momčad lige je Podravka sa stopostotnim učnikom, slijedi je Lokomotiva s četiri boda manje, treći je Samobor s 14 bodova, a od četvrtog do destog mjesta velika je gužva budući da sve ekipe imaju po deset bodova.

Protivnice Koke u kolu, koje je odgođeno zbog Svjetskog rukometnog prvenstva u Brazilu, su rukometašice Sinja, predposljednja momčad najvišeg ranga hrvatskog ženskog rukometa.

Ekipa Koke je mlada ekipa koja se odlično držala u jesenskom dijelu prvenstva.  Kod kuće je poražena samo od Lokomotive, dok u gostima nije ni jednom slavila, a priliku za prvu gostujuću pobjedu ima novi trener Koke Nikola Škorić.

- Ovo je prva utakmica i važna je zbog samog starta te samopuzadanja ekipe, zbog toga idemo na pobjedu. Dobro smo trenirali, svi smo zdravi i spremni pa je realno očekivati najbolje- rekao je novi trener Koke Nikola Škorić.

Hoće li Koka ostvariti svoju prvu gostujću pobjedu vidjet ćemo u Sinju u srijedu u 17,30.

Komentari