"Kokice" se žele ustabiliti u prvoj ligi

Objavljeno: 27.08.2011. 11:32

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

ŽRK Koka prošle je sezone završila na solidnom desetom mjestu 1. HRL.  "Kokice" iduće sezone žele biti još bolje. Cure su prošle paklene prireme koje će im sigurno dati „krila“ da se suprotstave najjačim ekipama hrvatskog ženskog rukometa u prvenstvu koje počinje za dva tjedna.

Pripreme  „Kokica“ počele su još prije mjesec dana, a vodili su ih kondicijski trener Nikola Golub uz pomoć Zdenka Sekelja.

Stožerni trener Vladimir Vujović tri je tjedna bio odsutan zbog reprezentativnih obveza.

Vujović je na Europskom juniorskom prvenstvu u Nizozemskoj bio član stručnog stožera, a naše reprezentativke u paklenoj konkurenciji ostvarile su odlično sedmo mjesto.

Ekipa koja je prošle sezone bila u  sredini tablice nije se previše mijenjala. Nitko nije otišao, a od dolazaka bilježimo onaj Ivane Dežić,  mlade perspektivne lijevoruke pucačice iz Čakovca.

-Mlada smo ekipa, uigrana. Godinu dana smo iskusniji što nam daje za pravo da pucamo na sredinu tablice. Naš cilj je pozicija od šestog do devetog mjesta- rekao je trener Vujović.

Igračice su plod omladinske škole, a većina ima stipendijske ugovore. Sredstva nisu velika, ali su uredna. Dokaz je to da klub odlično funkcionira i da će se ustabiliti.

-Dugoročno želimo da Koka postane stabilni prvoligaš isključivo sa igračicama iz vlastite omladinske škole.- zaključio je trener Koke Vladimir Vujović.

Prvo kolo "Kokice"  igraju 10. rujna na domaćem terenu protiv glavnog konkurenta Samobora koji je prošle sezone bio jedno mjesto ispred naših cura. Utakmica se igra u maloj dvorani varaždinske Arene, a očekuje nas vrlo izjednačena utakmica.

Komentari