Konjički klub Varaždin 95 ostvario vrijedne rezultate

Piše: aM/eVaraždin

Objavljeno: 25.12.2013. 10:58

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

U subotu, 14. prosinca, održan je još jedan dresurni bal u organizaciji Purgerskog konjičkog kluba i Hrvatskog konjičkog saveza.

Konjički klub Varaždin 95 u sezoni 2013. godine zauzeo 3. mjesto na rang listi klubova. Natjecateljice su se također istaknule u svojim kategorijama, osvojivši prva, druga i treća mjesta!

U kategoriji seniora, Ines Kovačević zauzela je drugo mjesto, te je i ukupno druga na rang listi svih jahača. Magdalena Čurila je također druga u kategoriji mladih jahača. Karla Horvat prva je u kategoriji juniora, a odmah iza nje je Karla Miklautz na drugom mjestu.  Pia Damjanić je u kategoriji seniora amatera zauzela treće mjesto.

Naravno, svih ovih rezultata nebi bilo da nije dobrih konja! Frodo, kojeg jaše Ines Kovačević, zauzeo je prvo mjesto na ukupnoj rang listi mladih konja, te isto tako prvo mjesto u svojoj kategoriji šestogodaca. A uz Froda, na postolju se našla i Cony, petogodišnjakinja koju jaše Lidija Rijavec te je zauzela treće mjesto

Aktualnu godinu Konjički klub Varaždin 95 tako završava s odličnim rezultatima, brojnim pobjedama, novim iskustvima i novim prijateljstvima.

Komentari