Konstituirano predsjedništvo ŽO HNS-a Varaždinske županije

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 23.11.2013. 14:04

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Andrej Švoger

Nakon održane Izborne skupštine Županijske organizacije HNS-a Varaždinske županije prošlog tjedna i izbora predsjednika, potpredsjednika i članova Predsjedništva, u Ludbregu je održana prva sjednica Predsjedništva ŽO HNS-a Varaždinske županije.

Time je konstituirano Predsjedništvo ŽO-a HNS, koje će u narednom četverogodišnjem razdoblju brojiti ukupno dvadeset osam članova. Predsjednik Predrag Štromar još je jednom naglasio da je izuzetno zadovoljan odazivom delegata na Izbornu skupštinu gdje je njih preko 300 izabralo novo vodstvo županijskog HNS-a, te dodao kako je time još jednom pokazano da je HNS vodeća i najorganiziranija stranka u Varaždinskoj županiji.

Ovom se prilikom razgovaralo i odlučilo o smjernicama prema kojima će se do sljedeće sjednice predsjedništva pripremiti programi rada za buduće razdoblje, a naglasak će biti na pripremama za izbore za Europski parlament, reviziji članstva u svim podružnicama, aktivnom uključivanju Interesnih odbora u rad stranke, te edukaciji i informiranju članstva o bitnim stavovima stranke.

Na sjednici su izabrani za blagajnika Alan Košić, te za glasnogovornika ŽO HNS-a Leonardo Lorbek. Neposredno prije sjednice Predsjedništva, konstituirani su i Nadzorni odbor ŽO HNS-a, čija je predsjednica Iva Janežić, te Sud časti gdje je za predsjednicu izabrana Snješka Žmegač.

Komentari