Sjajan uspjeh: Automobil Lončar & Fotex u polufinalu Kutije Šibica!

Objavljeno: 27.12.2012. 02:55

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: CROPIX

Malonogometaši Automobila Lončar & Fotexa napravili su što već godinama nije pošlo za rukom niti jednoj ekipi iz varaždinskog kraja, plasirali su se u polufinale Kutije Šibica...

Nakon odličnih uspjeha u prvim kolima, potom i izbacivanja prvih favorita, ždrijeb im je u četvrtfinalu donio jednu od nasjažnijih ekipa turnira, Bilić Erić Security Legeu, predvođenu dvojicom malonogometnih reprezentativaca Hrvatske, Babićom i Palavrom. 

Iako s tek devet igrača u zapisniku, naši dečki prvi su stigli u vodstvo golom Istera u 7. minuti. Dalo im je to mogućnost da sa čvrstom obranom i odličnim Jambresom na golu, održavaju rezultat do poluvremena. Momčad Bilić-Erića je pokušavala stići rednost, a izuzev Palavre i Babića, u njihovim redovima igraju i bivši Varteksovac Plantić te Mario Rac, no nisu uspjeli stići do gola do poluvremena.

Ista slika nastavila se i u nastavku igre, a gosti su bivali sve nervozniji. Momčad koju s klupe vodi Romano Puček, uspjela je prednost i povećati, golom Libera u 32. minuti, a samo minutu kasnije Alen Herceg stavlja točku na i ovog odličnog susreta.

- Presretni smo, znali smo da imamo dobru ekipu, i kako je turnir odmicao bili smo sve bolji, ali budimo iskreni, niti u snu se nismo nadali da možemo do polufinala. Svaka čast dečkima, a već se veselimo i polufinalnom susretu - kazao nam je nakon susret oduševljeni Puček.

U polufinalu će Automobil Lončar & Fotex igrati protiv CB Gardena iz Zaprešića, koju sačinjavaju igrači iz Dinamove omladinske škole, danas uglavnom Intera i Lokomotive, Barbarić, Bagarić, Šćrbec, Herceg.

Polufinale je na rasporedu u 17:20, dok se u drugom polufinalu sastaju Promotion Play i Riblji restoran Korkyra. Za sve ljubitelje odličnog hakla, lijepa prigoda da "potegnu" do Kutije Šibica.

Automobil Lončar & Fotex - Bilić Erić Security Legea 3:0 (1:0)

Strijelci: 1:0 Ister (7). 2:0 Liber (32), 3:0 Herceg (33)

Automobil Lončar & Fotex - Jambres, Ister, Herceg, Liber, Mlinarić, Tot, Piskač, Lukavečki, Jagec. Voditelj: Romano Puček.

Bilić Erić Security Legea - Anušić, Kiš, Zeko, Halilović, Plantić, Hunjak, Rac, Jurakić, Mesec, Babić, Palavra. Voditelj: Krešo Čutura.

Komentari