Kvalifikacije za 3. HNL: Plitvica po čudo u Međimurju

Objavljeno: 24.06.2013. 22:31

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Dragutin Kliček/VT

Nada umire posljednja, deviza je kojom se vode nogometaši Plitvice uoči uzvratne kvalifikacijske utakmice za ulazak u 3. HNL Sjever. U utorak u 18 sati morat će u Murskom Središću nadoknaditi 1:3 iz Gojanca, žele li od jeseni stanovati u višem društvu...

Trener Dragutin Posavec u najavi je evocirao propuste iz subotnjeg ogleda i ponovio kako se Rudar sasvim zasluženo vratio kući s punim plijenom.

- Tijekom cijelog ogleda bili su dominantniji, a mi smo napravili previše kardinalnih pogrešaka. Kad se sjetim njihovih golova, to nisu bili plodovi nekih razrađenih akcija, već isključivo naše dekoncentracije.

Posavec ističe da će uoči uzvrata sigurno posegnuti za nekim korekcijama u momčadi i odbija izaći sa stavom da je plasman u 3. HNL ostao u domeni teorije.

- Sezona nas je potrošila, to je sigurno, ali ne možemo ponoviti onako lošu igru kakvu smo pokazali u prvoj utakmici. Sport je pun iznenađenja i nadam se da ćemo gore pobijediti Rudar, ako ne i napraviti čitavi preokret - kaže iskusni strateg.

Očekuje li trener Plitvice ponovno podršku svojih navijača?

- Oni su svoju zadaću za ovu sezonu definitivno ispunili. Nosili su nas do tri naslova (zimsko prvenstvo, županijska liga, kup) i moram im, kao i svim mještanima Gojanca, zahvaliti na velikoj podršci. Puno njih prišlo nam je već nakon subotnje utakmice u Gojancu i čestitalo na svemu što smo već postigli. Potrudit ćemo se da im se u Međimurju još jednom odužimo.

Komentari