Lepoglava domaćin međunarodnog susreta policijskih umirovljenika

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 24.03.2015. 15:18

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Grad Lepoglava

Lepoglavu će 14. svibnja posjetiti članovi umirovljeničkih udruga policijskih službenika iz Varaždina i Čakovca, te njihovi kolege iz mađarskih gradova Marcali i Nagykanisza te slovenskog Maribora...

O namjeri da svoje tradicionalno godišnje druženja održe u Lepoglavi, gradonačelnika Lepoglave Marijana Škvarića obavijestili su Dragutin Bajsić, predsjednik Udruge umirovljenika unutarnjih poslova Čakovec i Antun Sačić predsjednik Udruge umirovljenika unutarnjih poslova Varaždin - domaćini ovogodišnjeg međunarodnog druženja policijskih umirovljenika.

- Odabrali smo Lepoglavu zbog toga što se u njoj puno toga može vidjeti, prvenstvo vrijedni kulturni sadržaji. Pored toga, riječ je o lijepom kraju – rekao je Antun Sačić, pojasnivši razloge odabira Lepoglave za ovo druženje koje će okupiti oko 120 policijskih službenika u mirovini.

Ukazao je Sačić i na postojanje sportske infrastrukture koja će omogućiti održavanje sportskih susreta, ali i mogućnost posjete lepoglavskoj Kaznionici.

- Zadovoljstvo nam je što svoje aktivnosti usmjeravate prema Lepoglavi u kojoj ćemo vas rado ugostiti – poručio je gradonačelnik Škvarić koji će se toga dana sastati s gradonačelnikom mađarskog grada Marcalia, koji će zajedno s policijskim umirovljenicima posjetiti Lepoglavu.

Komentari