Lepoglava: Osnovan klub Društva multiple skleroze

Objavljeno: 25.04.2011. 07:12

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Vesna Lepoglavec predsjednica je lepoglavskog kluba Društva multiple skleroze Varaždinske županije. Uz nju, predsjedništvo spomenutog kluba u narednom mandatu čine Ruža Josipović i Snježana Strugar.

Zaključak je to s osnivačke sjednice Skupštine Kluba Lepoglava Društva multiple skleroze Varaždinske županije. U uvodnom djelu skupštine prisutnima su se obratili zamjenik gradonačelnika Alojz Gredelj i dr. Marija Kolačko nakon čega je Vesna Lepoglavec predstavila planirane aktivnosti za ovu godinu.

Kako bi olakšali komunikaciju među članovima s lepoglavskog područja i bili pri ruci za bilo kakve probleme, pitanja ili pomoć, svakog drugog četvrtka organizirati će se druženja istih. Jednom mjesečno u planu su i psihološke radionice te po potrebama i mogućnostima medicinske masaže, ultrazvuk po Seltzeru i magnetna rezonanca.

Lepoglavski će se klub uključivati u kulturne manifestacije u gradu kao i razvijati suradnju s drugim udrugama na području Lepoglave.

Nesumnjivo je kako će i ova organizacija civilnog društva uvelike poboljšati mogućnosti svojim članova za što normalnijom kvalitetom života u lokalnoj zajednici.

Izvor i foto: Lepoglava.net

Komentari