već tradicionalno..

Lepoglavske žene uključile se u humanitarnu akciju za Dan narcisa

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 24.03.2018. 15:48

Zadnja izmjena: 24.03.2018. 15:48

Forum žena SDP-a Lepoglava aktivno se, kupnjom buketića narcisa danas uključio u obilježavanje Dana narcisa, simbola borbe protiv karcinoma dojke. Predsjednica Foruma žena Ružica Kučar u pratnji članica Foruma, tajnice Gradske organizacije Željke Paske te zamjenika predsjednika Gradske organizacije Siniše Štefičara predala je simboličnu donaciju aktivistkicama MAMMAE Kluba iz Varaždina.

Aktivistkinje iz spomenute udruge zadovoljne su odazivom u Lepoglavi gdje su zahvaljujući osviještenim građanima kojih se kao i svake godine odazvalo dosta, a koji su svojim donacijama ili kupnjom narcisa potpomogli rad Mammae kluba. Prikupljeni novac će se usmjeriti na daljnju pomoć žena oboljelih i liječenih od raka dojke, a ovaj put planski za kupnju linearnog akceleratora za intraoperativnu radioterapiju i to u svrhu prevencije i ranog otkrivanja raka dojke.

– Možda nije puno, ali zaista je važno odvojiti novac za nešto ovakvo. I mala svota može pomoći, a mi ovo već radimo godinama. Vjerujem da činimo onu potrebnu razliku u društvu sudjelovanjem u ovoj akciji. Nikad nam nije teško prikupljati sredstva za dobru stvar – kazala je predsjednica Foruma žena SDP-a Lepoglava Ružica Kučar prilikom predaje donacije..

Komentari