Lepoglavski osmaši se završnom priredbom za roditelje oprostili od osnovnoškolskih dana

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 01.06.2013. 14:48

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:16

Foto: -

U sportskoj dvorani lepoglavske osnovne škole, u srijedu, 29. svibnja održana je svečana završna priredba.

Osmaši koji ove jeseni kreću u srednju školu, oprostili su se od svojih osnovnoškolskih dana priredbom održanoj za roditelje.

S velikom disciplinom i znanjem, učenici svih razreda pokazali su zavidnu razinu scenskog nastupa i umijeće recitiranja.

Nakon što je gradonačelnik Marijan Škvarić pohvalio učenike, zajedno sa svojim zamjenikom Hrvojem Kovačem i ravnateljem Ratkom Tomićem podijelio je nagrade za 62 učenika koji su postigli prvo, drugo i treće mjesto na županijskim natjecanjima i smotrama, kao i na državnim natjecanjima. 

Ove godine postignuti su najbolji rezultati u povijesti školstva u Lepoglavi. Malo je gradova u Hrvatskoj koji svoju djecu nagrađuju kao što to čini naš grad. Varaždinska županija, a među njima i Lepoglava, postigla je bolje rezultate na državnoj razni nego gradovi Rijeka, Osijek i Split – objavio je ravnatelj Tomić.

Kao i svake godine, Učiteljsko vijeće bira učenika generacije. S obzirom da je bilo teško odabrati samo jednog, Vijeće je kao najbolje učenike škole odabralo Luciju Vusić i Ivana Podsečkog.

Komentari