"Lijepom našom" uz Dan grada Varaždina u Gradskoj športskoj dvorani

Objavljeno: 19.11.2012. 19:07

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:47

Foto: -

Jedna od epizoda najpopularnijeg televizijskog glazbenog spektakla - Lijepom našom, bit će snimljena u srijedu, 5. prosinca u Varaždinu, u Gradskoj športskoj dvorani uz Dravu.

Javno snimanje  emisije počet će u 19 sati, a priredba je dio programa kojim će biti obilježen Dan Grada Varaždina - blagdan Svetog Nikole.

S voditeljem emisije Brankom Uvodićem  i produkcijom HTV-a dogovoreno je da varaždinska emisija Lijepom našom gledateljima dočara sve tradicijske, urbane i kulturne vrijednosti Varaždina. Tako će nastupiti folkloraši Centra tradicijske kulture i Varaždinskog folklornog ansambla, članovi plesne skupine Vindi i društva Naša djeca, tamburaški sastavi Carevi i Mejaši. 

Atraktivna su imena pjevačica čiji se nastupi očekuju u varaždinskoj emisiji Lijepom našom: Jelena Štefanić, Valentina Fijačko, Blanka Tkalčić, Barbara Othman i Lidija Horvat-Dunjko. Publika će moći pozdraviti Dragutina Novakovića Šarlija i Hanu Hegedušić, kvartet Gubec, Mirka Švendu, Ivicu Pepelka, Barbaru Suhodolčan, Višnju Korbar, Adama Končića i Matu Bulića te sastav Kavalire. 

Varaždinsko snimanje svojim će nastupima obogatiti zvijezde hrvatske estrade Maja Šuput, Jasna Zlokić, Željko Bebek i Colonija.

Snimanje emisije Lijepom našom uvijek pobuđuje velik interes publike, pa se u varaždinskoj dvorani uz Dravu očekuje oko tri tisuće posjetitelja, tim više što su cijene ulaznica vrlo prihvatljive i to po cijeni od 20 kuna za učenike, a ulaznice po 30 kuna mogu se kupiti na prodajnim mjestima Koncertnog ureda Varaždin. Priredbu sponzoriraju varaždinska poduzeća Vindija i Max Böegl Tehnobeton.

Izvor: Varazdin.hr

Komentari