Ludbrežanima fašnik kriv za političke svađe, besparicu, nezaposlenost...

Objavljeno: 10.02.2013. 20:00

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Veseli maškari okupirali su ulice Ludbrega, a bili su tu i šaljivi fašnički svati. Nakon vjenčanja pročitana je presuda fašniku...

Vile, vještice, fašnički svati, te ostali veseli Ludbrežani pod maskama su okupirali ulice i glavni gradski trg. Manifestaciju Ludbreški fašnjak organizirala je udruga Črni maček Ludbreški. Nakon šaljive ceremonije vjenčanja, pročitana je i presuda fašniku, koji je okrivljen za sve nedaće koje su u posljednjih godinu dana zadesile Ludbreg.

Tako se fašniku stavilo na teret da je zaslužan za političke svađe i prepucavanja, a prozvalo ga se i zbog činjenice da neki političari prečesto mijenjaju stranke ne bi li lakše došli na vlast. Fašnika se podsjetilo i na besparicu, kao i na sve lošije stanje u gospodarstvu. 

Tužitelji su bili nemilosrdni, a Fašnikov je branitelj pak rekao kako ništa od navedenog nije istina, te za sve okrivio novinare. S obzirom na preslabu obranu, fašnik je proglašen krivim te je osuđen na najstrožu kaznu - Ludbrežani su ga zapalili na glavnom gradskom trgu.

 

 

Komentari