Malonogometaši Novog Marofa poraženi od Nacionala u utakmici koju su obilježili neredi

Objavljeno: 13.05.2012. 14:07

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: Vedran Tolić

Malonogometaši Novog Marofa u subotu nisu uspjeli izboriti polufinale Prvenstva Hrvatske. Marofčani su u drugoj utakmici "playoffa" poraženi od Nacionala 3-1, a glavnu riječ imali suci koji su lošim sudačim procjenama izazvali bijes gostujućih navijača...

Igra na terenu pala je u drugi plan pošto su suci susreta Josip Dujmić i Sendi Soldatić svojim diskutabilnim odlukama izazvali bijes gostujućih navijača koji su verbalno vrijeđali i pljuvali domaće igrače te suce, a pred kraj prvog dijela došlo je i do kratkog prekida..

Domaćine je u vodstvo doveo Šestić u 4. minuta, a u istoj minuti Ugarković je povisio na 2-0 te se tim rezultatom otišlo na odmor.

U drugom dijelu pogodaka nije bilo sve do 37. minute kada je na 3-0 povisio Škorić, a počasni pogodak za Marofčane postigao je Leskovar u zadnjoj minuti susreta.

Istaknimo da su marofski malonogometaši u 33. minuti ostali bez kapetana Martana koji je zaradio drugi žuti karton, a tom je prilkom „pocrvenio“ i trener Novog Marofa Goran Mamić koji se bunio na vrlo diskutabilnu odluku sudaca.

Treći odlučujući susret za plasman u polufinale Prvenstva Hrvatske igra se već u utorak u Novom Marofu.

 Izvor: jutarnji.hr

Komentari