Izvještajni sabor UDVDR-a

Mario Klapša: "Na svakog branitelja Općina Maruševec je neizmjerno ponosna"

U Domu kulture u Čalincu održan je Izvještajni sabor Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata - Ogranka Maruševec.
Objavljeno: 11.02.2019. 11:26

Zadnja izmjena: 11.02.2019. 11:29

U Domu kulture u Čalincu održan je Izvještajni sabor Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata - Ogranka Maruševec.

Uz predstavnike braniteljskih udruga s područja Varaždinske županije, Saboru su nazočili i predstavnici Općine Maruševec, načelnik Damir Šprem, te zamjenik načelnika Mario Klapša.

U prigodnom govoru, zamjenik načelnika Općine Maruševec Mario Klapša zahvalio je na vodstvu Udruge na pozivu te naglasio kako su hrvatski branitelji dali povijesni pečat Republici Hrvatskoj koji ostaje trajno zabilježen u novijoj povijesti. 

- Na svakog branitelja, bilo poginulog, preminulog, nestalog ili živog, Općina Maruševec je neizmjerno ponosna, kao i svaki njezin građanin, rekao je Klapša te zahvalio članovima Udruge na ustrajnosti u radu i brojnim aktivnostima tijekom 2018. godine.

Osim predstavnika Općine, Saboru su nazočili i prvi zamjenik župana Varaždinske županije Tomislav Paljak i županijski vijećnik Željko Dvekar koji su pohvalili rad Udruge, zamjenik gradonačelnice Grada Varaždinske Toplice Ivica Čičak, predsjednik UDVDR Varaždinske županije Branko Družinić, predsjednik Udruge veterana 7. gardijske brigade ‘Puma’ Robert Puja, kao i ravnatelj Osnovne škole Gustav Krklec Tomislav Vincek.

Komentari