Memorijal M. Kolarića uz 150. obljetnicu Prvog hrvatskog vatrogasnog zbora u Varaždinu

Objavljeno: 15.05.2014. 16:27

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: DVD Varaždin

Dobrovoljno vatrogasno društvo "Prvi hrvatski dobrovoljni vatrogasni zbor u Varaždinu" organizira tradicionalni "Memorijal Mirka Kolarića".

Već 35. po redu "Memorijal Mirka Kolarića" održat će se 14. lipnja 2014. godine, kao jedna od središnjih manifestacija u okviru svečanog obilježavanja 150. obljetnice osnutka najstarijeg društva Vatrogasne zajednice Varaždinske županije.

Natjecanje će se provoditi prema Pravilniku Hrvatske vatrogasne zajednice te Pravilniku o provedbi natjecanja za Kup HVZ-a, a natjecatelji će biti razvrstani u kategorije Muški A, Muški B, Žene A,  Žene B, PVP A, PVP B i Gosti (natjecateljska odjeljenja iz inozemstva).

Rezultati Memorijala se boduju za Kup Hrvatske vatrogasne zajednice, a na natjecanju se izvode po jedna vježba i štafetna utrka na 400 metara bez prepreka (8 x 50 m). Cjelokupno natjecanje, s početkom u 9:00 sati i svečanim proglašenjem rezultata, odnosno zatvaranjem Memorijala u 17:00 sati, održat će se na stadionu Sloboda u Varaždinu.

Svi natjecatelji primit će spomen medalju proslave 150. obljetnice osnutka Društva i zahvalnicu za sudjelovanje na Memorijalu. Na Memorijalu se dodjeljuje prelazni pehar za sveukupno najbolji rezultat na natjecanju, kao i pehari za prva tri mjesta.

Rok prijave odjeljenja na "Memorijal Mirka Kolarića" je 9. lipnja 2014. godine, a svi detalji natjecanja dostupni su na mrežnim stranicama DVD-a Varaždin - Prvog hrvatskog vatrogasnog zbora u Varaždinu i Vatrogasne zajednice Varaždinske županije.

Komentari