Posjet predsjedničkog kandidata

Milanović u Petrijancu održao druženje pod nazivom “Zašto je važno da predsjednik Republike ima karakter i jasan stav?"

Objavljeno: 21.09.2019. 11:16

Zadnja izmjena: 21.09.2019. 11:18

Predsjednički kandidat Zoran Milanović u Družbincu kraj Petrijanca jučer je imao druženje s građanima pod nazivom "Zašto je važno da predsjednik Republike ima karakter i jasan stav?”, poručili su iz županijskog SDP-a.

Tom je prilikom predsjednica Županijske organizacije SDP-a Varaždinske županije, Barbara Antolić Vupora, istaknula kako će građani Varaždinske županije i ovoga puta velikom većinom glasova podržati SDP-ovog kandidata, ovoga puta Zorana Milanovića.

 -Birači u Varaždinskoj županiji dati će u velikom broju svoj glas budućem predsjedniku RH Milanoviću jer žele jednu normalnu državu bez korupcije i HDZ-ovog nepotizma. Žele pravedno pravosuđe, žele normalno obrazovanje, žele bolnice i zdravstvenu uslugu dostojnu svakog čovjeka. Na kraju žele raditi, pristojno živjeti od svog rada, žele normalnu budućnost u jednoj normalnoj, suvremenom zemlji u kojoj ne vlada korupcija i stranački režim - istaknula je Antolić Vupora.

Milanović je poručio brojnim okupljenim mladima da računa na njih i da su upravo zbog njih i njihove budućnosti potrebne promjene. Ponovio je da ovoj zemlji treba predsjednik s karakterom i stavom te je dodao kako je korupcija veliki problem ove zemlje i da će on kao predsjednik napraviti sve da se stvore uvjeti u kojima se na nju neće gledati kao na nešto normalno i uobičajeno kao što je to sada slučaj, stoji u priopćenju.

Ujedno je pozvao na promjene koje donose i nova lica na političkoj sceni, a jedno od njih je i mladi načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec.

-Ne volim se vraćati na ono što je bilo prije. Oni ispred mene jako dobro znaju što su napravili, odnosno što nisu napravili i što su nama svima, svakom mještaninu općine ostavili. Unatrag dvije godine realiziramo projekte u milijunskim iznosima. Gradimo i obnavljamo ceste, uređujemo i obnavljamo naše društvene domove, škole - poručio je načelnik Posavec koji je od Milanovića zatražio da kada preuzme Pantovčak pokrene toliko potrebne promjene da se iskorijeni korupcija i da Hrvatska postane zemlja iz koje mladi neće odlaziti jer su izgubili svaku vjeru i nadu u život u Hrvatskoj.

Kako bi što bolje saznao kako na stanje u Hrvatskoj gledaju upravo mladi, Zoran Milanović se nakon posjeta Petrijancu u Varaždinu sastao s članovima Foruma mladih Varaždina i Varaždinske županije.

Komentari