Mladež Baseball kluba "Vindije" do zlata na dvoranskom turniru u Karlovcu

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 18.03.2013. 17:07

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: -

Nakon nekoliko tjedana pauze, uz redovito održavanje treninga nastavljena je dvoranska sezona za najmlađe bejzbolaše, kategorije mladeži ( od9 do 12 godina) s novim dvoranskim turnirima.

Ovaj put domaćini su bili Baseball Klub "Zagreb", koji su ugostili hrvatske ekipe 9. ožujka i Baseball Klub "Olimpija" iz Karlovca koji je organizirao turnir prošle nedjelje, 17. ožujka.

Na oba turnira Varaždinci su nastupili s dobrim rezultatima, a s obzirom na sam početak sezone, normalno je i variranje sportske forme.

Tako su prije dva tjedna na turniru u Zagrebu osvojili četvrto mjesto, gdje ih je do boljeg rezultata dijelila oscilirajuća igra, a što je normalno u pripremnom periodu, dok su dva tjedna nakon spomenutog turnira, podižući formu, pokazali puno kvalitetniju igru na dvoranskom turniru u Karlovcu.

Tako su redom pobijedili sve ekipe, od Zagreba s visokih 13:2, zatim suparnike iz matičnog kluba, mlađu ekipu Vindi Iso-Sport sa 16:8, da bi se u finalu susreli sa zagrebačkom Medvednicom koju su dobili s rezultatom 18:13.

Nakon što je prva ekipa Vindije proglašena prvom na Indooru u Karlovcu, Petar Žalac, hvatač prve ekipe dobio je i nagradu za mvp-a, najkorisnijeg igrača turnira.

Osvajanjem ovog turnira i prvog mjesta prekinut je jedan niz bez pobjeda u nekoliko finala na posljednjim turnirima.

Za bejzbolaše Vindije svih kategorija, dani koji predstoje biti će tranzitni jer će se iz dvoranskih prostora, sve ekipe sukladno dobnoj kategoriji i naravno vremenskim uvjetima, sa svojim treninzima seliti na otvoreno, tj. baseball igralište u sklopu sportskog kompleksa "Srednjoškolac", te sukladno tome slijedi i upis novih članova u varaždinsku školu baseballa.

Komentari