Mladež DVD-a Donja Voća odlična na Kupu Hrvatske vatrogasne zajednice

Objavljeno: 13.09.2013. 08:30

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

U subotu 7. rujna na odličnom terenu i atletskoj stazi u Čakovcu  održano je završno kolo Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice i 3. Kup VZG Čakovca.

U kategoriji mladež muški konkurencija je bila vrlo velika, a očekivanja su bila isto tako bila velika jer su  za drugo mjesto u Kupu HVZ konkurirale ekipe DVD Donja Voća, DVD Nuštar i DVD Deanovec.

Nakon pet sati natjecanja i nadanja pokazalo se da su ekipe koje su došle iz Varaždinske županije među najboljima - na prvom mjestu ekipa DVD-a Novi Marof s 1056,81 bodova, tik do njih na 2. mjestu DVD Nuštar s 1056,41 bodova te 3. mjesto ekipi DVD Donja Voća s 1053,33 bodova

Kup VZG Čakovca bio je i posljednje  5. kolo IV. kupa HVZ-a za mladež gdje se u ukupni poredak zbraja četiri najbolja rezultata sa kupova održanih u Belišću, Koprivnici, Popovači i Kladarama.

U kategoriji mladež muški za ukupni poredak ''ušlo'' je 10 najboljih ekipa. Tako je 1. mjesto pripalo je ekipi DVD-a Bedekovčina, 2.mjesto DVD Donja Voća, a 3. mjesto DVD Nuštar.

Osvajanjem 2. mjesta u ukupnom poretku za Kup HVZ ekipa mladeži DVD Donja Voća ostvarila je svoj najveći uspjeh i time potvrdila da spada u sam vrh natjecateljskih ekipa muške mladeži u Hrvatskoj.

Komentari