Mladež HDZ-a prigodno darivala udrugu "Spas"

Objavljeno: 27.01.2014. 13:13

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Povodom obilježavanja dana Svetog Antuna Opata (zaštitnik životinja), Mladež HDZ-a  općine Trnovec, općine Vidovec i grada Varaždina predvođeni svojim predsjednicima, kojima se pridružio i županijski predsjednik HDZ-a Anđelko Stričak, posjetili su varaždinsku Udrugu za zaštitu životinja “Spas“.

Mladi HDZ-a  proteklih su nekoliko dana organizirali prikupljanje donacija za udrugu te su prikupili veće količine novina, pokrivača, starog kruha, tjestenine i preko 90 kg hrane za životinje. Ujedno su pozvali i sve ostale građane da svojim donacijama pomognu rad udruge, koja već dugi niz godina brine o napuštenim životinjama te im pomaže pronaći novu obitelj i dom.

- Od srca zahvaljujemo svim članovima stranke i simpatizerima koji su se odazvali ovoj akciji. Želja nam je potaknuti članove Mladeži i ostale sugrađane na što je moguće aktivnije participiranje u ovakvim akcijama jer svaka humanitarna akcija  može nekome pomoći, pa čak i spasiti život. Namjeravamo na redovnoj bazi sazivati članstvo i organizirati kako darivanje Udruge “Spas“, tako i ostale aktivnosti humanitarnoga karaktera – istaknuli su predsjednici Mladeži HDZ-a općine Trnovec - Sabrina Žganec, općine Vidovec - Ivica Papec i Grada Varaždina - Igor Borovec.

Komentari