posljednje pripreme

Na dočeku Zlatka Dalića očekuju se tisuće ljudi - evo koje ceste će biti zatvorene

Objavljeno: 16.07.2018. 17:04

Zadnja izmjena: 17.07.2018. 12:04

Foto: ilustracija

U utorak, 17. srpnja 2018. godine, zbog organiziranog dočeka izbornika Zlatka Dalića i i stručnog stožera hrvatske nogometne reprezentacije od 17 sati pa do završetka javnog okupljanja, zatvorit će se za sav promet kolnik Kapucinskog trga u zoni Glazbene škole u Varaždinu i to:

Iz grada apeliraju na građane da na javno okupljanje ne donose i ne upotrebljavaju pirotehnička sredstva, kako ne bi došlo do ugrožavanja sigurnosti i zdravlja sudionika, te da na doček dođu u što većem broju pješice. Također skrećemo pozornost da će policijski službenici javno okupljanje snimati.

  • od semaforiziranog raskrižja ulica Stanka Vraza i Braće Radić do semaforiziranog raskrižja Augusta Cesarca i Zrinskih i Frankopana te Vidovskog trga
  • ulica Z. i V. Milkovića, od raskrižja s Kratkom i ulicom Ive Režeka do raskrižja s jednosmjernom cestom na Kapucinskom trgu.
  • Promet u smjeru garaže bit će za vrijeme javnog okupljanja dozvoljen iz smjera Zagrebačke ulice, pa se pozivaju građani da za dolazak prema javnoj garaži koriste smjer iz Zagrebačke ulice 
  • od 17,00 sati biti će omogućeno besplatno parkiranje u Gradu Varaždinu na svim javnim parkiralištima na kojima se obavlja naplata, uključujući i podzemnu garažu na Kapucinskom trgu (Korisnici garaže na Kapucinskom trgu dužni su prilikom ulaska u podzemnu garažu uzeti parkirnu karticu prilikom ulaska, ali im ista neće biti naplaćena). 

 

Komentari