Na FOI-u održana 6. tematsko-izvještajna Skupština Udruge diplomanata FOI-a

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 13.09.2012. 15:01

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

Na Fakultetu organizacije i informatike 8. rujna je održana 6. tematsko-izvještajna Skupština Udruge diplomanata Fakulteta organizacije i informatike, Varaždin, AMAC-FOI.

Udruga  diplomanata i prijatelja Fakulteta organizacije i informatike AMAC-FOI djeluje već 11 godina te organizira Skupštinu Udruge jednom godišnje.

Skupštini su prisustovala 33 člana Udruge koje je dekan Fakulteta organizacije i informatike Vjeran Strahonja upoznao s aktivnostima na Fakultetu te im dao podršku u budućem radu.

Predsjednica Udruge Sandra Lovrenčić predložila je nekoliko aktivnosti za povećanje interesa novih članova za Udrugu i organizaciju stručnih aktivnosti i susreta članova, a sudionici su se složili da se pokuša organizirati neformalno druženje članova barem jednom mjesečno.

Na skupštini je bio i vrlo zanimljiv okrugli stol „50 godina FOI“, na kojem su bivši, ali  i sadašnji studenti podijelili svoja iskustva iz vremena provedenog na Fakultetu koji su bili podijeljeni u generacije 70-ih, 80-ih, 90-ih i 2000-ih.

Komentari