Na Gradskom prvenstvu najviše medalja plivačima II. OŠ

Objavljeno: 07.02.2012. 13:49

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: Gordana Foder

Na Varaždinskim gradskim bazenima održano je 6. Prvenstvo osnovnih škola Grada Varaždina u plivanju, a najviše medalja osvojili su učenici II. osnovne škole...

Na natjecanju je nastupilo je 136 učenika, od toga 56 učenika nižih razreda i 80 učenika viših razreda.

Najbrojniji su bili učenici II. osnovne škole Varaždin s 43 natjecatelja koji su ukupno osvojili 20 medalja, od koji su 14 medalja osvojili  mali plivači, a šest učenici viših razreda.

Prva OŠ natjecala se s 23 učenika, 14 učenika nižih razreda, koji su osvojili 11 medalja i 9 učenika viših razreda sa osvojenih sedam medalja.

Treću OŠ predstavljalo je 12 učenika, troje iz nižih i devetero iz viših razreda koji su svojoj školi donijeli 8 medalja.

Iz IV. OŠ natjecalo se troje učenika nižih razreda i osvojili 2 medalje i 11 učenika višihrazreda koji su se okitili sa još 7 medalja.

Petu osnovnu školu zastupalo je sedam učenika, dvoje učenika nižih razreda s osvoje dvije medalje i petoro učenik viših razreda sa sedam osvojenih medalja. S velikim brojem učenika je bila zastupljena i VI. OŠ,  sa 13 učenika nižih razreda i 12 učenika viših razreda koji su osvojili jednak broj medalja, i maleni i veliki plivači svatko po osam. Sedma OŠ nastupila je sa 12 učenika i osvojila dvije medalje.

Ovo Prvenstvo bilo je svojevrstan uvod u Ekipno Županijsko prvenstvo osnovnih škola koje će se održati u četvrtak, 9. veljače 2012. na Varaždinskim gradskim baznima.

Organizator Ekipnog Županijskog prvenstva je ŠŠS Varaždinske Županije, a priređivač PK Barok.

Tri prvoplasirane ekipe u muškoj i ženskoj konkurenciji bit će nagrađene peharima, dok prvoplasirani stječu pravo nastupa na poluzavršnici Državnog prvenstva.

Komentari