Na Palatin kupu u Vidovcu poznati polufinalisti

Objavljeno: 07.02.2012. 10:46

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Palatin kup u Vidovcu prošlog je vikenda ponudio čitav niz spektakularnih utakmica, preokreta pa i iznenađujućih rezultata, a saznali smo i imena polufinalista turnira...

Natjecanje u elitnoj, seniorskoj kategoriji to je na najbolji način potvrdilo. U osmini finala svi su favoriti doduše opravdali očekivanja, no čak su tri od četiri četvrtfinala ponudila istinsku dramatiku.

Momčad Zelengaj Moja-Putovanja slavila je protiv Nedeljanca 5-2, iako su i u toj utakmici Nedeljančani 0-3 zaostatak smanjili na 2-3.

Preostala tri četvrtfinala bila su poput trilera.

Primjerice, Mladost iz Klenovnika povela je protiv Plitvice iz Gojanca, Gojančani su ipak do sredine drugog poluvremena ne samo dostigli već i prestigli pretprošlogodišnjeg pobjednika. Bilo je 3-1 i činilo se da je utakmica riješena. No tako nisu mislili dečki iz Klenovnika, s igračom umjesto vratara najprije su smanjili, a pola minute prije kraja i izjednačili na 3-3. Krenulo se na izvođenje kaznenih udaraca,a uspješniji su bili Gojančani.

Idući sraz, Jerovca i PU Varaždinske, dva znanca iz županijske malonogometne lige, odlučio je jedan jedini pogodak, slavili su „Policajci“. Zadnja utakmica četvrtfinala nova drama, Fotex i Lepoglava igrali su 3-3, foteksovci su na kraju ipak opravdali status prvog favorita i izborili poluzavršnicu.

Uz sva seniorska uzbuđenja, ljepoticu vikenda priuštili su veterani ekipa Duge noći i PUV-IPA. Duge noći, predvođene sjajnim Maretićom, povele su 1-0, vodile i 2-1 samo tri minute prije kraja, no tad je Medenjak najprije u pretposljednjoj minuti poravnao, a onda pola minute prije kraja i preokrenuo za 3-2 PUV-a.

Jednako je uzbudljivo bilo i dan ranije u susjedskom derbiju između veterana Slobode iz Tužnog i Plitvice iz Gojanca, a pobjedu 3-2 odnijela je Sloboda. Zagorac je s minimalnih 1-0 svladao šemovečku Kuglu, a jedino je sraz dvije momčadi Lepoglave bio lišen svake neizvjesnosti, završilo je čak 7-1 za „jedinicu”.

U mlađim uzrastima, napeto je bilo u srazu juniora Jerovca i Varteksa. Varteks je vodio 2-0, a Jerovčani su preokrenuli na 3-2. Također je bilo napetu u srazu Nedeljanca II i Vindije, a dečki iz Voće bili su nakon 1-1 precizniji u udarcima sa šest metara. U svim ostalim utakmicama zabilježene su glatke pobjede.

Rezultati

Subota, 4. veljače

Nedjelja, 5. veljače

Komentari