Grad Ivanec

Na prvom sajmu pogrebne opreme GPT Đuraseka 150 posjetitelja

Objavljeno: 27.06.2023. 11:39

Zadnja izmjena: 27.06.2023. 11:47

Izvozna ivanečka tvrtka GPT Đurasek u nazočnosti oko 150 gostiju i poslovnih partnera iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske i Španjolske u svom je industrijskom krugu priredila Dan otvorenih vrata svoje tvrtke te sajam na kojem su se mogli upoznati s najnovijim trendovima u domaćoj i europskoj pogrebnoj struci.

Obraćajući se poslovnim partnerima iz Slovenije, Mađarske i Španjolske, predstavnicima pogrebnih udruga, poduzeća, obrta i raznih asocijacija iz RH i Slovenije, direktorima komunalnih društava i drugim gostima, direktor tvrtke Dejan Đurasek izrazio je nadu da će ova poslovna manifestacija postati tradicija.

- U suradnji s našim partnerima, izložili smo više od stotinu modela pogrebnih ljesova, novih modela tekstilnih garnitura, urni, cjelokupne rashladne tehnike, audio sustava, odijela za djelatnike ureda pogrebnih tvrtki, uniforme za pogrebne djelatnike itd. Posebnu pozornost skrećemo na asortiman naših novih tekstilnih garnitura za koje vjerujemo da predstavljaju hrabar i poželjan iskorak u dizajnu, materijalima, tehnologiji izrade, ali i u načinima i brzini montaže - istaknuo je Đurasek.

72 zaposlenih

GPT Đurasek vodeći je proizvođač pogrebnog tekstila u Hrvatskoj i jedna od najvećih tvrtki ove vrste u regiji. Poslovanje razvija u novoj hali sagrađenoj u Poslovnoj zoni Ivanec-istok, uz koju je sagradila i nov skladišni objekt. Zapošljava 72 radnika, a proizvodnja se odvija na digitaliziranim strojevima u suvremenim i visoko funkcionalnim proizvodnim prostorima.

Naglašavajući da je GPTĐ jedna od značajnijih tvrtki u Poslovnoj zoni Ivanec-istok, zamjenik gradonačelnika Marko Friščić uputio je čestitke Đuraseku i suradnicima na uspješnom poslovanju, afirmaciji na domaćem i stranom tržištu, na širenju firme i uvođenju novih tehnologija, ali i na zapošljavanju domaće radne snage.

- Ovakvim poslovanjem širite ne samo svoj ugled, već ujedno prenosite i ugled Grada Ivanca i ove Poslovne zone, što nam svakako puno znači - naglasio je Friščić uz opasku kako se ipak nada da nazočnima usluge ove tvrtke neće trebati - još dugo.

Komentari