Na varaždinskom placu ove subote predstavljanje Lepoglavskih dana

Objavljeno: 01.07.2015. 13:11

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Turistička zajednica grada Lepoglave u subotu, 4. srpnja, na varaždinskoj Gradskoj tržnici organizirat će predstavljanje programa ovogodišnjih Lepoglavskih dana, zabavno – turističke manifestacije koja će biti održana u Lepoglavi od 10. do 12. srpnja.

Tijekom prezentacije bit će ponuđeni domaći specijaliteti i lepoglavska vina, te predmeti tradicijske kulture, a u programu će nastupiti i članovi lepoglavske Limene glazbe.

- Bogat i raznovrstan program Lepoglavskih dana želimo približiti publici u Varaždinu i pozvati Varaždinke i Varaždince da drugog vikenda u srpnju posjete Lepoglavu i čak četiri priredbe koje organiziramo uz potporu fondova Europske unije – istaknula je Ljubica Dubovečak, predsjednica Turističke zajednice grada Lepoglave.

Uz bogat zabavni i gastronomski program na Lepoglavskim danima bit će organiziran Sajam turizma i enogastronomije, Sajam minerala i poludragog kamenja, međunarodni Susret vinogradara te Likovna stvaraonica - Na Rangerovom putu. Program na Varaždinskom placu započet će u subotu u 9 sati. 

Komentari