Nikola Škorić odlazi s klupe Koke, kreće potraga za novim trenerom

Objavljeno: 21.05.2013. 22:49

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:16

Foto: Ivana Strahija / Sportnet.hr

Odlukom Izvršnog odbora ŽRK Koka, varaždinske rukometašice od 1. lipnja više neće voditi Nikola Škorić, a varaždinski rukometni prvoligaš u potrazi je za novim trenerom...

Škorić je Kokice vodio od studenog 2011. godine gdje je na klupi naslijedio Vladimira Vujovića. Lanjsku sezonu završio je na osmom mjestu, a ovu na devetom, odnosno trećem u Ligi za poredak. Tijekom godine i pol dana afirmirao je mnoge mlade igračice u klubu, proizašle iz omladinskog pogona ŽRK Koka.

Ugovor mu ističe 31. svibnja, a čelništvo kluba odlučilo je da neće produžiti suradnju sa Škorićem te kreće u potragu za novim trenerom.

- Pokušat ćemo što prije iznaći novo trenersko rješenje. Interesa ima, kao i kandidata, zasad pregovaramo i razmišljamo o mogućim rješenjima, no javno ne želimo iznositi imena. Želimo pitanje trenera rješiti što prije, da novu sezonu dočekamo što spremniji - kazao nam je Damir Premužić, izvršni direktor ŽRK Koka.

Kako smo saznali, u Koki se nadaju da će u novoj sezoni nastaviti uzlazni trend igara i rezultata, kao i proteklih sezona, u kojima se Koka stabilizirala u 1. HRL za žene.

Komentari