Varteks protiv Budućnosti želi nastavak niza pobjeda

Objavljeno: 03.09.2011. 10:23

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: Nedjeljko Lončar

Nogometaši Varteksa u 4. kolu 2. ŽNL ISTOK će biti oslabljeni ali ipak najavljuju borbu za sva tri boda protiv Budućnosti u Vidovcu i nastavak pobjedničkog niza.

Bumbari su u srijedu s kombiniranom postavom uvjerljivo slavili u prijateljskoj utakmici sa Majerjem i zato s puno samopouzdanja očekuju utakmicu sa Budućnosti u Vidovcu.

Ipak, u toj će utakmici biti oslabljeni neigranjem nekoliko igrača, među njima i vrlo važnog centralnog veznog igrača Luke Lončara, ali trener Denis Vidaček ipak najavljuje pohod na sva tri boda.

- Imam potpuno povjerenje u igrački kadar i mislim da nas nekoliko izostanaka ne može samo tako poremetiti. Luka Lončar nam je važan igrač ali imam igrače koji ga mogu dostojno zamijeniti na utakmici s Budućnosti - rekao nam je Vidaček.

Najavljuje tvrdu i borbenu utakmicu u kojoj će biti jako teško stići do bodova ako angažman ne bude maksimalan.

- Pobrinut ću se da moji igrači maksimalno koncentrirani i borbeni uđu u utakmicu jer samo tako možemo do punog plijena. Nisam imao prilike gledati Budućnost uživo ali sam skupio informacije i moram reći da je riječ o respektabilnoj ekipi. Čvrsti su i uigrani i sigurno se neće samo tako predati. Vjerujem u našu pobjedu, ali ponavljam, naš angažman mora biti maksimalan - naglasio je trener „bumbara“.

Utakmica 4. lola 2. ŽNL ISTOK između Budućnosti i Varteksa igra se na igralištu u Vidovcu u nedjelju s početkom u 17 sati. Kao uvertira, susret će odigrati i pionirske selekcije ekipa s početkom u 15 sati.

Varteks i Budućnost su inače 4. i 5. ekipa na prvenstvenoj ljestvici sa po 6 osvojenih bodova. Budućnost međutim ima utakmicu više i ubilježen poraz, dok je učinak „bumbara“ za sada stopostotan.

U ostalim utakmicama 4. kola 2. ŽNL ISTOK Beretinec na svom terenu dočekuje varaždinsku Mladost, Polet u Tuhovcu igra sa Slobodom iz Tužnog, Zagorac u Knegincu dočekuje Mladost iz Margečana, Mladost iz Varaždinskih Toplica na svom terenu igra sa favoriziranim Obrešom iz Svetog Ilije.

Bomba zadnjeg dana prijelaznog roka: Varteksu se priključila dva igrača iz trećeligaša Nedeljanca

Zadnjeg dana prijelaznog roka „košnici bumbara“ priključila su se dva igrača iz trećeligaša Nedeljanca. Novim igračima Varteksa postali su odlični stoper Ivan Tomašković i bočni igrač Goran Kučar.

Obojica su inače iz Jalkovca i žive 50-ak metara od igrališta na kojem Varteks igra domaće utakmice pa je i to presudilo kod njihove odluke da 3. HNL zamijene 2. ŽNL ISTOK.

Tomašković i Kučar nemaju pravo nastupa u nedjelju protiv Budućnosti u Vidovcu i navijačima Varteksa predstavit će se u 5. kolu na domaćem terenu protiv Beretinca.

Komentari