Rudar '47 s 1:1 protiv Poleta na nedjeljni uzvrat u Ivancu

Objavljeno: 16.06.2011. 10:47

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: Tomislav Peček

Pred čak tisuću gledatelja u Svetom Martinu na Muri, međimurski prvak Polet remizirao je s Rudarom '47 iz Ladanja Donjeg, odigravši u srijedu 1:1 na gostovanju uoči uzvrata koji se igra u nedjelju u Ivancu...

Bila je to vrlo dobra utakmica, a tisuću gledatelja došlo je vidjeti nastup Poleta i Rudara, od čeka stotinjak „Ladišćana“, navijača Rudara.

Prvi su se veselili gosti, kada je Marijan Hrgar nakon kornera najprisebniji za 0:1. Sredinom poluvremena, domaćin ima kazneni udarac, nakon igranja rukom strijelca Hrgara. Ipak, Andrej Goričanec puca pored gola, tako da se na odmor otišlo prednošću Rudara 0:1.

U nastavku domaćin ima više loptu u nogama, a Goran Goričanec u 56. minuti koristi neopreznost obrane „rudara“ i poravnava omjer. Unatoč dominaciji Poleta, predkraj sureta opasna akcija „rudara“, gdje Martanov udarac završava u okviru gola.

Uzvratna utakmica igra se u nedjelju, na igralištu NK Ivančica u Ivancu, s početkom u 17:30. Rudar '47 ima dobar rezultat za uzvrat, a ukoliko prođu Polet, za ulazak u 3. HNL Sjever sa četvrtoplasiranim iz 4. HNL koja se gasi Slogom iz Čakovca.

Vrijedi istaknuti da će u 3. HNL igrati Nedeljanec, Plitvica Gojanec i Ivančica, prva tri kluba iz 4. HNL, uz Podravinu, koja ne želi u drugu ligu, tako da će Varaždinska županija imati najmanje četiri kluba u trećoj ligi.


Komentari