Aganović: Ne odstupamo od našeg načina igre

Objavljeno: 15.03.2011. 08:29

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

Nakon dva uzastopna poraza varaždinski nogometaši dočekuju Slaven Belupo. Umjesto da barem jedan bude pobjeda, u oba nastupa su «traljavo» izgubili. Bode u oči činjenice da su «krojači» tek šest bodova ove sezone osvojili na strani.

- Najteže je nakon utakmice slušati hvalospijeve, kao dobro ste igrali. Već me rame boli od tapšanja. Opet smo sami sebi sve zakuhali, kao i protiv Dragovoljca. Dominirali smo, imali loptu skroz u nogama – istaknuo je Samir Toplak, trener NK Varaždina.

Tvrdi šef struke da nije mogao ništa mijenjati do samog kraja susreta, jer su igrali dobro.

- Tom čvrstom Karlovcu niti Dinamo niti Rijeka nisu stvorili pravih šansi, a mi jesmo cijeli niz, na kraju smo poraženi – ističe Toplak.

A jedan od nezamijenjivih igrača u ekipi, ovog proljeća je Adnan Aganović. Ovaj univerzalni vezni igrač uglavnom igra na poziciji lijevog veznog, gdje je dosad bio ozlijeđeni Josip Golubar.

- Stvarno je nevjerojatno kako smo izgubili ove dvije utakmice. Cijeli splet nespretnih okolnosti, koštao nas je bodova i protiv Dragovoljca i sada u Karlovcu. Odlična smo ekipa, igramo jako dobro, a činjenica da je njihov golman u momčadi ovog kola dovoljno govori u prilog tome da smo dominirali – ističe Adnan Aganović.

Subota je prilika za popravak, sraz sa Slaven Belupom gdje bi svi navijači sigurno brzo zaboravili poraze od Dragoovljca i Karlovca, kada bi se NK Varaždin «osladio» tricom protiv «farmaceuta».

- Čeka nas lokalni derbi protiv Slaven Belupa, nadam se i vjerujem da ćemo konačno biti bolje sreće. Oni su ostali bez trenera, u posljednje vrijeme im ne ide, kao ni nama, stoga će biti vrlo zanimljivo. Moramo biti strpljivi, ne odstupati od toga da igamo nogomet kakav igramo – zaključio je Aganović.

Danas u 16 sati igrat će Varaždin protiv Rudeša na domaćem travnjaku prijateljski susret, na kojem će Toplak isprobati neke nove kombinacije za lokalni derbi.

Komentari