NK Varaždin: Do kraja travnja izabrat će se novi predsjednik i novo vodstvo Kluba

Objavljeno: 19.04.2012. 10:49

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

Sada već bivši predsjednik Boris Solomun u utorak je podnio neopozivu ostavku, a jedna trećina skupštinara sazvat će izvanrednu Skupštinu, koja će se održati do kraja mjeseca travnja na kojoj će se birati novi predsjednik i Izvršni odbor NK Varaždina...

U ponedjeljak je održana Skupština, no ona je odgođena jer je tada predsjednik u ostavci Solomun tvrdio da mu je potrebno vrijeme kako bi se nastavili pregovori Grada, Varaždinske županije, Županijskog nogometnog saveza i Zajednice sportskih udruga grada Varaždina kako bi se našlo najbolje rješenje za budućnost sada već bivšeg varaždinskog nogometnog prvoligaša.

- Skupština je dosta nespretno održana, a gradonačelnik Habuš je razgovorao s predstavnikom Grada pa je Skupština odgođena kako bi se „kupilo vrijeme“ u traženju najboljeg rješenja- rekao je direktor NK Varaždina Zlatko Ivanković.

Na Skupštini je skupštinar Nevenko Herjavec istaknuo da Solomun nije ovlašteni predsjednik jer njegovo imenovanje nije upisano u registar udruga pri Uredu državne uprave.

Solomun se tada našao u "nebranom grožđu", no na kraju se ispostavilo da on nije upisan u registar.

Solomun je u utorak podio neopozivu ostavku pa će shodno tome jedna trećina skupštinara sazvati Skupštinu na kojoj bi se do kraja travnja trebalo izabrati novo vodstvo Kluba i novi predsjednik.

Istaknimo još da danas predstavnik Grada i gradonačelnik Habuš putuju u Zagreb, gdje se sastati sa Srebrićem kako bi se direktno upoznali sa situacijom NK Varaždina.

Komentari