Minimalan poraz u Šibeniku nakon autogola Adama Sušca

Objavljeno: 31.07.2011. 23:49

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: Vladimir Dugandžić/CROPIX

Varaždinski nogometaši poraženi su i u drugoj prvenstvenoj utakmici, a jedini gol na utakmici bio je zapravo autogol, gdje je Adam Sušac, ponovno bio „strijelac“...

Prvo poluvrijeme pripalo je domaćinima, ali nije bilo izglednih prigoda. Izuzev kornera u 24. minuti, kada Bačelić-Grgić izvodi korner, Brečević puca glavom, a lopta se od Adama Sušca, odbija u Krklecov gol.

Imali su Varaždinci nekoliko pokušaja i u prvom dijelu, ali nisu bili uspješni.

U nastavak varaždinski nogometaši ulaze znatno bolje, a već u 55. minuti imaju odličnu prigodu. Šafarić izvodi korner, glavom puca Brlečić, ali Blažević sjajno brani. Na drugoj strani, domaćin trese i stativu, točnije Brečević.

Varaždinci dominiraju terenom, Vugrinec u dva navrata pokušava, ali Blaževićeva mreža nije se tresla. Tresao se zato okvir gola, u 70. minuti, kada Mario Sačer puca s 30-ak metara.

Do kraja utakmice, Toplakova ekipa pokušava stići do izjednačenja, ali ne uspijevaju.

-Šteta, mogli smo danas pobijediti, nakon mlakog prvog poluvremena, bili smo bolji u nastavku igre, ali kao i u posljednjem susretu na Šubićevcu, ponovno smo minimalno poraženi – kazao nam je nakon utakmice trener varaždinskih nogometaša.

Krojači su nastupili u najavljenom sastavu: Krklec – Antolić, Sušac, Gluhak, Conjar – Brlečić, Aganović – Sačer, Glavina, Golubar – Vugrinec, dok su kao zamjene ušli Lončar, umjesto Sušca u 40. minuti, Cerovečki umjesto Golubara u 64. te Trojak umjesto Antolića u 82. minuti.

Ekipa Samira Toplaka sada se u potpunosti okreće utakmici u četvrtak, gdje će tražiti „nemoguće“ i prolaz protiv super-snažnog Dinama. Ovaj poraz sigurno nije previše dobar, jer su nakon dva prvenstvena poraza varaždinski nogometaši trenutno na „nuli“, ali Varaždinci su uvijek u europskim utakmicama znali pronaći dodatne rezerve, izvući ih i napraviti "nešto više" kada je to bilo bitno u Europi.

Komentari