NK Varaždin: Vraćen plin na stadion, Grad pokriva troškove

Objavljeno: 02.02.2012. 13:22

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Nakon jednotjednog smrzavanja u klupskim prostorijama NK Varaždina, Termoplin je odlučio da će nastaviti s distibucijom plina u prostorije varaždinskog prvoligaša. Varaždinski nogometaši, koji se u četvrtak vraćaju s priprema neće se više morati brinuti, jer se Grad Varaždin obvezao da će pokriti troškove energenata svih klubova na području Grada...

Varaždinski nogometaši, koji su pod suspenzijom Disciplinske komisije HNS-a u četvrtak se vraćaju iz Moravskih Toplica. U klupskim prostorija dočekat će grijanje i topla voda za razliku od prošli puta kada su odlazili.

Pošto su Varaždinci pod suspenzijom vrlo je lako moguće da neće moći igrati u nastavku prvenstva protiv Zadra ne skine li im se suspenzija kojom nisu u mogućnosti igrati ni prijateljske utakmice.

Varaždinci su suspendirani zbog odluke Arbitražne komisije u korist igrača, a najviše dugovanja je prema Milanu Pavličiću.

- Uputili smo zahtjev Disciplinskoj komisiji HNS-a da se skine suspenzija te da se obveze prema igračima prolongiraju do 30. svibnja, čime bi se moglo odigrati prvenstvo - istaknuo je direktor NK Varaždina Zlatko Ivanković.

Odluku Disciplinske komisije doznat ćemo sljedećeg utorka, a njena odluka mogla bi odrediti sudbinu varaždinskog prvoligaša, a i proljetnog dijela prvenstva jer su osim Varaždinaca suspendirani i Šibenčani.

Komentari