NK Varaždin počinje europski put već ove sezone!

Objavljeno: 09.08.2013. 10:36

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Andrej Švoger / VT

Na jutros održanoj konferenciji za medije predstavljen je trener prinove i vizija novog trećeligaša, nekadašnjeg prvoligaša Varteksa.

Naučno fantastično nije nemoguće. Nakon jučerašnjeg uvrštavanja Varaždina u treću ligu i prethodnog skidanja suspenzije, otvara se mogućnost igranja i u 1/16 finala Hrvatskog nogometnog kupa. Teoretski, Varaždinci mogu u skladu sa svojim uspjesima u kup natjecanjima dogurati i do finala (koje su igrali već sedam puta), što bi značilo i povratak na euro scenu.

Ovo je svojevrsni highlight jutrošnje konferencije za medije, koja je protekla u pomalo euforičnoj atmosferi. Direktor kluba, Zlatko Ivanković, njegov brat Branko i Stjepan Cvek, velika imena varaždinskog nogometa u prošlim slavnim vremenima predstavili su novo sutra Varaždina, odnosno Varteksa, kako im se otelo u nekoliko navrata tijekom obraćanja novinarima.

Predstavljen je i trener koji će povesti Varaždince u trećeligaško natjecanje već idućeg vikenda, a riječ je o još jednoj legendi kluba, Ivici Solomunu. Igrački kadar čini okosnica prošlosezonskog sastava, ali i nekoliko dobro poznatih imena s prvoligaške scene. Uz starosjedioca Režića, za "krojače" će nastupati i Neven Vukman, Gordan Vuk i Denis Kaniški, a najavljuju se još neka pojačanja do kraja tjedna.

NK Varaždin sezonu u 3. HNL Sjever počinje iduću subotu, 17. kolovoza u Čakovcu protiv Međimurja, a "generalku" će odraditi u ponedjeljak u 18 sati u Koprivnici protiv prvoligaša Slaven Belupa.

Komentari