Pripreme VŽ prvoligaša počinje u ponedjeljak 24 igrača

Objavljeno: 09.06.2011. 10:45

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

Varaždinski prvoligaš počinje u ponedjeljak u 10 sati počinje s pripremama, a na popisu su 24 igrača...

Samir Toplak obznanio je danas popis igrača koji se u ponedjeljak moraju javiti na prvu „prozivku“.

Bit će to vratari Krklec, Dreven, Mrmić, obrambeni igrači Tkalčić, Antolić, D. Škvorc, Conjar, Sušac, Gluhak, Kvesić, Šimek, vezni igrači Šafarić, Brlečić, Punčec, Grgec, Glavica, Glavina, Hojski, Aganović, Pajač te napadači Vugrinec, F. Škvorc, Medved i Zubak. Na popisu nema Feđe Dudića, koji je već napustio Varaždin te Srebrenka Posavca, koji je izrazio želju za napuštanjem kluba.

Pod upitnikom su Golubar, kojemu ugovor ističe krajem lipnja te koji će prvo pokušati potražiti drugi klub u inozemstvu, a Josip Kokot i Dario Suntešić su zasad u domeni pregovora.

-To je kostur ekipe zasad, a moguće je da će se on mijenjati tijekom tjedana koji slijede – istaknuo je Toplak.

Pripreme će prvi tjedan varaždinski nogometaši odraditi kod kuće, potom bi trebao uslijediti i tjedan izvan Varaždina, još nije poznato koja će biti destinacija, a onda u trećem tjednu i prva europska utakmica 29. lipnja.

-To nam je važan susret, a bez obzira na sve ipak očekujemo prolaz u tom prvom pretkolu - kazao je Toplak.

Kao priprema za prvo pretkolo kvalifikacija za Europsku ligu poslužit će utakmica s novim prvoligašem NK Lučko, koja će se igrati 22. lipnja. Osim toga, zasad du dogovorene još i utakmice sa poljskim Slaskom, sarajevskim Željezničarem, uz niželigaše iz Peklenice te Strmca Bedenica. Ostali protivnici znat će se tijekom sljedećih dana.

Komentari