NK Varaždin: Slijedi punjenje baterija, klubu pristupa Tokić?

Objavljeno: 29.08.2011. 11:25

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

Nogometaši Varaždin i dalje čvrsto drže „prvoligaški fenjer“, koji dijele s novim prvoligašem Lučkom, s tek jednim osvojenim bodom.

U vremenu nakon pisanja ovog teksta, Samir Toplak napustio je redove varaždinskog prvoligaša...

>> Samir Toplak više nije trener Varaždina

>> Tomica Kocijan novi trener varaždinskog prvoligaša?

U Kranjčevićevoj su ponovno ostali bez bodova, iako je rezultat bio svega 1:0, domaći vratar ostao je neocijenjen u Sportskim Novostima, što dovoljno govori o šansama Varaždinaca na ovom susretu.

Igrači kadar svakim je danom sve „tanji“, a pomaka u financijskom i organizacijskom smislu i dalje nema. Sjednica Izvršnog odbora kluba trebala se održati još prošli tjedan, ali prolongirana je na ovaj utorak, i vidjet ćemo može li donijeti pomaka. Koliko smo saznali, glavne teme na sjednici bit će preoblikovanje kluba i dosadašnji rezultati u sezoni.

U kuloarima se prošlih tjedana nagađalo i o mogućoj Toplakovoj smjeni, ali ipak, čini se da glavni uzrok problema nije u stručnom radu prve ekipe, unatoč „tankom“ bodovnom saldu. Slijede dva tjedna bez utakmica, u kojima će Toplak pokušati „rekuperirati“ ekipu.

- Činjenica da mi još od lipnja, nismo imali niti malo vremena za odmor, jer smo igrali europske utakmice, koje su nas strašno potrošile. Moramo napuniti baterije, i nadam se da ćemo malo i popuniti kadar s nekim igračima – kazao je Toplak.

Prvo pojačanje mogao bi biti napadač Hrvoje Tokić, lani najbolji strijelac 2. lige, igrač MV Croatia iz Slavonskog Broda. Kako Toplak tvrdi, ovaj bivši igrača Hajduka, želi doći u Varaždin.

- To je igrač koji je strijelac, bio je prvi strijelac druge lige, Hajdukova je škola, vjerujem da nam može biti od velike pomoći – ističe Toplak.

Više o njegovom angažmanu trebalo bi se znati najkasnije do utorka, jer tada i završava prelazni rok.

- Bit će jako teško, kadar je takav kakav je, imamo 16-17 igrača, plus par dečki koji su na probi...što reći, borba velika – tvrdi trener Varaždinaca.

Ovih dana mogući su i daljnji odlasci iz kluba, jer još su Dreven i Sušac predali zahtjev za arbitražu. Trebalo bi se uistinu dogoditi nešto čudesno, u ova dva dana, ponedjeljak i utorak, zaključno sa Izvršnim odborom navečer, jer se ovaj strmoglavi pad mora nekako zaustaviti.


Komentari