Besplatne edukacije za učenike, studente i nezaposlene u CISOK-u

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 02.06.2014. 07:58

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: Ilustracija

U prvoj polovici lipnja varaždinski Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK) organizira radionice i predavanja za učenike, nezaposlene i sve druge zainteresirane građane.                        

Za nezaposlene osobe u srijedu 4. lipnja s početkom u 13 sati bit će održana radionica „Moj Europass životopis“. Naime, poslodavci sve češće traže da prijava za posao sadržava životopis u Europass formatu. Pravilno popunjen Europass životopis na jasan i pregledan način potencijalnim poslodavcima prikazuje Vaše stečene vještine i kvalifikacije.

Na ovoj radionici bit će pružene konkretne upute o ispunjavanju Europass životopisa, a isto tako će zainteresirani imati priliku na licu mjesta sastaviti svoj Europass životopis.

U srijedu5. lipnja u 13.20 sati bit će održana radionica „S CISOK-om do prave odluke“, namijenjena
učenicima trećih razreda srednjih škola koji nisu donijeli odluku o tome gdje će nastaviti svoje školovanje.
- Koje zanimanje odabrati, na kojem fakultetu studirati, o čemu voditi računa prilikom odlučivanja? Ukoliko nemate odgovora na ova pitanja, dođite u CISOK. Uz pomoć i podršku savjetnica te uz korištenje računalnog programa profesionalnog usmjeravanja Moj izbor, imat ćete priliku preispitati vlastite profesionalne interese te utvrditi što je sve važno razmotriti da biste donijeli pravu odluku – ističu u CISOK-u.

Koja su „Najčešća pitanja na razgovoru za posao“, nezaposlene osobe i svi zainteresirani mogu doznati na radionici koja će biti održana u utorak 10. lipnja s početkom u 13 sati. Radionica je namijenjena svim građanima koji se žele dobro pripremiti za razgovor za posao.

Korisnici će na radionici imati priliku čuti koja su to pitanja koja poslodavci obično postavljaju na razgovoru za posao, te će uz stručnu pomoć moći pripremiti vlastite odgovore na navedena pitanja.

Komentari