Novo zlato za varaždinskog kanuista Emila Milihrama

Objavljeno: 17.10.2011. 13:48

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Na rijeci Adige u Veroni ove nedjelje održan je 8. maraton Verona. Na stazi dužine 35 kilometara nastupilo je 340 posada iz devet zemalja, a od varaždinskih natjecatelja na pobjedničko postolje popeo se Emil Milihram u kanu dvosjedu u paru sa Igorom Gojićem iz Zagreba...

Matej Herkov u kategoriji juniora u kajaku jednosjedu osvojio je srebro, dok su David Rožarić i Antonio Hiržin završili na desetom, odnosno petnaestom mjestu.

Mia Fadiga kod juniorki u kajaku jednosjedu osvojila je šesto mjesto, dok je Michael Ivić u veteranskoj konkurenciji zauzeo četrnaesto mjesto.

Natjecanje kod Kostanjevca na Krki

Njihovi mlađi kolege kadeti i rekreativci prošle nedjelje natjecali su se u spustu oko Kostanjevečkog otoka. Na kružnoj stazi čiji je krug bio duljine 1,5km u kajaku jednosjedu kod starijih kadeta Matija Fadiga bio je drugi, August Bence treći, dok je šesto mjesto odnio Filip Bence.

Kod turističkih dvosjeda u konkurenciji mješovitih parova srebro su uzeli Anita i Miljenko Fadiga, dok su treći bili Draženka Jurinić i Darko Tomašek.

Komentari